Wispe bierpakketten

07/12/2022 - 2 minuten leestijd

Wist je dat het assortiment van Wispe uit meer dan 15 soorten bieren bestaat? Elk bier heeft zijn eigen kenmerken en smaak.

Dat is lastig kiezen, toch? Dat dachten wij ook, daarom hebben we verschillende bierpakketten gemaakt van onze Wispe bieren. Zo zit er altijd wel een pakket voor jou tussen of voor diegenen aan wie je het cadeau wilt geven.

De Wispe Bierpakketten hebben we ingedeeld naar biertype, seizoen of de favorieten keuze van onze klanten.

Maak met een origineel Wispe bierpakket kennis met onze ambachtelijke bieren, gebrouwen in de Wispe Brouwerij in Weesp. De brouwerij is gevestigd op een unieke locatie, in een neogotische kruiskerk, gelegen aan het water in het historisch centrum van Weesp.

Onze bierpakketten:

Wispe Winterpakket is een verwarmend bierpakket met 3 verschillende bieren. Heerlijk om samen van te genieten nu de dagen weer korter en kouder worden! Het Winterpakket bevat onze Bock (7,4%), Tripel (7,8%) en Dubbel (8,4%). Bestel het hier.

Wispe Bierpakket met bierglas bevat twee flessen Wispe bier en een origineel Wispe bierglas. Verras jezelf of een ander met dit leuke bierpakket en geniet in stijl. Dat wordt genieten! Bestel het hier.

Wispe Try Out Box is een bierpakket vol met verschillende Wispe bieren (12 flessen). Geniet van de uiteenlopende smaken en maak kennis met de meeste van onze ambachtelijke bieren! Bestel het hier.

Wispe Bierproeverij is een bierpakket waarmee je onze bieren kunt ontdekken en tegelijkertijd leert hoe je bieren het beste kunt proeven . Alleen of samen genieten van 6 verschillende Wispe bieren. Inclusief een proefformulier met instructies voor je bierproeverij thuis. Bestel het hier.

Wispe Donker & Vol is een bierpakket gevuld met onze donkere bieren, die allen rijk en vol van smaak zijn. Dit pakket bevat onze Dubbel (8,7%), Porter (6,8%) en Quadrupel (10,5%). Bestel het hier.

Wispe Favoriet is het bierpakket met onze drie best verkochte bieren! Wispe Favoriet bevat onze Blond (6,0%), IPA (6,4%) en Dubbel (8,7%). Bestel het hier.

Wispe Licht & Fris bevat onze meest frisse bieren met tevens het laagste alcoholpercentage. Het Licht & Fris bierpakket bevat onze NEIPA (5,6%), 0.5 (0,5%) en Wit (4,8%). Bestel het hier.

Wispe Startpakket is hét pakket om kennis te maken met onze ambachtelijke bieren. Een super leuk kado met drie verschillende Wispe bieren, om weg te geven of voor jezelf natuurlijk! Bestel het hier.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Zoek niet verder!
Verras die ene speciale persoon die van een lekker biertje houdt met een Wispe bierpakket.

Tijdens een verjaardag een bierpakket cadeau geven of voor de kerst; er is altijd wel een goede reden voor een bierpakket. We noteren je persoonlijke boodschap op een leuk kaartje. Bestel je Wispe bierpakket eenvoudig online via onze webshop of kom langs in de Wispe Bierwinkel in Weesp.

Wil je de Wispe bieren proeven? Kom dan langs in het Grand Café van Wispe in een prachtige neogotische kerk in Weesp.